nieuws

roddels voor bij de borrel

Koningsdag breda 2024

koningsdag breda 2024

Wederom een grootst feest op de havenmarkt in Breda. Het was gezellig, het was druk en de sfeer was goed! Breda voelt als onze stad waar we altijd welkom zijn . Met trouwe fans die altijd zorgen voor feest met “het dak eraf garantie!”  Dank aan het publiek voor de geweldige beleving en dank aan de fotograaf voor deze prachtige foto!

Buikje strak

snackbar menu

Soms begrijpen wij echt als geen ander dat mensen enorm opkijken naar zo’n muzikantenbestaan. Vooral omdat de maaltijden voor het optreden vaak van uitzonderlijke kwaliteit zijn.
Deze keer waren de vieze boertjes en kruidige windjes helaas van een ongekend kaliber… we doen niet aan snackbarshaming dus we zullen geen namen noemen…

Spelen jullie ook carnavalskrakers?

carnaval

Wij maken het hele jaar door overal feest dus ook met carnaval. I.v.m. een aantal fanatieke wintersporters binnen de band bleef het bij eentje dit jaar. We mochten de carnaval in Oss aftrappen met de sponsoren in cafe Bellevue.

Eerste soloalbum Jeroen

master mind spotify

Met medewerking van Vanavond niet, Schat! en nog een aantal meer lanceert Jeroen 12 eigen composities bij een roman met de titel Methode Mastermind. Ook op spotify! Mastermind
Wij zijn uiteraard trots op onze Jeroen

Koningsnacht Breda

Ondanks dat de heren van Vanavond niet, Schat! nog met weemoed terugdenken aan de tijden dat we nog een Koningin hadden vinden we het feest voor de Koning toch ook wel een spectakel!
Zeker als we het mogen vieren in Breda, daar voelt het altijd als thuiskomen

.

Tonedrums kopen?

tone drums snare

Als Toine van der Wielen, onze virtuooze drummer, een uurtje over heeft gaat hij aan de slag in zijn werkplaats vol met zelfgebouwde machines. Hij ontwerpt en bouwt daar zijn eigen drums en heeft er al een aantal in opdracht mogen maken voor andere slagwerkers.
Uiteraard komt zijn eigen snare ook van zijn hand, jullie weten hoe lekker die klinkt!
Tonedrums